Zsiráf Kreatív Ügynökség, Grafikai tervezés, webfejlesztés, online magazinok, web áruházak - Magunkról

A Zsiráf kreatív ügynökség 1994 óta a legjobbak között szerepel a hazai életben. Megrendelőink számára segítséget nyújtunk, melynek célja, hogy egyedi, stílusos megjelenést kaphassanak, ismertebbé váljanak az igényeik figyelembevételével.

Kreativitás

Minden új munka során tanulunk és fejlődünk. Célunk, hogy szerteágazó ismereteinket, tudásunkat felhasználva komplex megoldást kínáljunk ügyfeleinknek egyszerű és célravezető módon. Kreatív csapatunk munkájában sikeresen ötvözi a hagyományokat, valamint a legújabb módszereket. Ügynökségünk magába foglalja mindazt a kreativitást, amire a megrendelők igényt tartanak. Életfilozófiánk évek óta ugyanaz: hosszú távú együttműködést kialakítani ügyfeleink megelégedésére.

Új hullámok hátán

A Zsiráf Kreatív Ügynökség útjára indította „Multifunkcionalitás” névre hallgató hajóját. Tengeri járművünk a Marketing hullámait hivatott meglovagolni, így a siker érdekében minden olyan szükséges kelléket a fedélzetre pakoltunk, amely garantálja elsüllyeszthetetlenségünket. Legénységünk hozzáértő kezekkel és eltántoríthatatlanul áll a kormány mögött, nincs az az égi vihar, ami hajótörésbe taszítana minket. Navigációnkért a legmodernebb digital technikák a felelősek, nem bízzuk magunkat szimplán csak a csillagok állása alapján történő tájékozódásra, mi mindig biztosra megyünk. Ez teszi lehetővé azt, hogy akadálymentesen, sok élménnyel gazdagodva megérkezzünk végső úti célunkhoz, Önökhöz. Kezdeményezésünk Magyarországon eddig páratlannak minősül, mi megtettük azt, amit más nem mert, bátran belevágtunk az ismeretlenbe és mindenkit bíztatunk, hogy tartson velünk ebben az izgalmasnak ígérkező „utazásban”. Ígérjük, hogy felejthetetlen élményben lesz részük! 

Mivel céljaink hosszútávra szólnak, így magától értetődő volt, hogy az idegen vizek meghódításának minden egyes lépését, ha úgy tetszik, állomását pontosan megterveztük. Amikor maga a projekt még csak egy gondolatfoszlány volt, már akkor világosan láttuk, hogy speciális mivoltából fakadóan muszáj kitörnünk a megszokott keretek közül. Nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy olyan világot élünk, ahol már nem elég az alapokat nyújtani a legmagasabb szintű élvezhetőséghez, a maximumra kell törekednünk és még annál is többre. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy ideje tartani a lépést a 21. század modern technológiájával és egy olyan egyedülálló, interaktív újságszerkesztési móddal álltunk elő, amely a mai kor szellemiségében és a marketingtechnológiák világában is egyaránt, magabiztosan megállja a helyét. Ennek ékes bizonyítékaként a Zsiráf diákmagazint és a Hungarian Golf Magazint újításokkal színesítettük, illetve legújabb büszkeségünket, azElectroom Magazint is - zenei és kulturális e-magazinunkat - már ennek szellemiségében hívtuk életre. 

Miután a fő csapásirányunk körvonalazódni látszott a technikai tudásunkat kellett tökélyre fejleszteni, kiszélesíteni virtuális palettánkat, hogy az olvasási élmény egyben szórakozási lehetőség is legyen. Magazinjaink iPad-re és tabletre is optimalizálva lettek, a manapság egyre nagyobb teret hódító okostelefonok révén pedig elérhetőek vagyunk Android és iPhone alkalmazásainkon keresztül, amit mindenki bátran kipróbálhat, megbizonyosodva arról, hogy amit mi kínálunk, az a profizmus leképeződése szórakoztató formában. Mi azonban nem értük be ennyivel, mindezek mellett átjárást biztosítunk a közösségi oldalak, weboldalak, támogatói és szponzoroldalak, illetve videómegosztók között, bizonyítva sokszínűségünket és azt, hogy szeretnénk állandó helyet betölteni Olvasóink internetes térképén. Eltökélt célunk, hogy kiadványaink közvetlenebb úton juthassanak el a célközönségünkhöz, széles körben, mindenki tudni fogja, hogy milyen „koordináták” mentén vagyunk elérhetők.

Változtatásainkban azonban nemcsak a magánszemélyek lehetnek érdekeltek, hiszen garanciát vállalunk cégek és vállalatok egyedileg tervezett iPhone és android alkalmazásainak kidolgozására. Legyen szó weblap szerkesztésről, programozásról vagy épp üzemeltetésről, határtalan kreativitásunkat hívjuk segítségül ahhoz, hogy az Önök ötleteit egyedi módon valósítsuk meg. Magyarország egyik legjobb fejlesztőcsapata áll a mi rendelkezésünkre és az Önök szolgálatára, akik számára nem létezik lehetetlen küldetés. 

Ahogy azt korábban is említettük, szeretnénk elfoglalni az internet világában egy standard helyet és kihasználni a cybertér nyújtotta előnyöket. Mindehhez és ahhoz, hogy egy erős flottát tudjunk kiépíteni, első körben a Facebook világát kell meghódítanunk, amely manapság nemcsak egy több százmilliós felhasználóval rendelkező közösségi oldal, de elsődleges információszerzési felület is. Egy olyan online tér, amit elsősorban a demográfiája határoz meg, azaz a használói. Mi pedig pont őket szólítjuk meg, hiszen ha az ő szimpátiájukat képesek vagyunk elnyerni, akkor már egy biztos fogyasztói és támogatói csoportot tudhatunk magunk mögött. Ennek érdekében már mindhárom magazinunk rendelkezik saját, facebook-os profillal, többek között azért, hogy legyen egy olyan hely, ahol interaktív módon kaphatunk visszajelzéseket olvasóinktól. Ezen profilok mindegyikét tálcán nyújtjuk megtekintés, megosztás és like-olás céljából, hogy mindenki a saját szemével győződjön meg róla, mi nem a levegőbe beszélünk. Nem csupán nagyratörő álmokat dédelgetünk, hanem teszünk is azért, hogy azok életre keljenek. 

Több éves tapasztalataink összegzése után jutottunk arra a következtetésre, hogy sikeres jövőnket szem előtt tartva, több és hatékonyabb stratégiai elem kidolgozására van szükségünk, amely nemcsak a saját magazinjaink népszerűsítésére szolgál, hanem egyúttal marketing tanácsadásokra, más cégek reklámozására és facebook profilok üzemeltetésére is kiválóan alkalmas. Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy elszaladt volna velünk a digitalizáció lova, nem feledkeztünk meg a print formátumban megjelenő termékeinkről sem, hiszen rendüleletlenül kínáljuk prémium kategóriás lapjainkat is. Bizton állíthatjuk, hogy fejlesztéseink igényessége és színvonala felveszi a versenyt a külföldi nagyvállalatokéval. 

A Zsiráf Kreatív Ügynökség már tizennyolc éve képviselteti magát sikeresen a lappiacon és a marketing világában egyaránt. Ez idő alatt valóban „nagykorúvá” váltunk, kitapasztaltuk a szakma legmélyebb bugyrait és megjártuk a legmagasabb szintjeit, gondolkodásunk is érettséget sugall, ha a jövőben elvégzendő feladatainkról van szó, kulcsszavaink: megbízhatóság és céltudatosság. Ami pedig a jelent illeti, szeretnénk ötvözni az elmúlt évek során szerzett rutinunkat egy fiatalos, új, szakmai csapat kialakításával, akik arra hivatottak, hogy a tőlük telhető legmagasabb szinten teljesítsék a marketing tanácsadással, projektmenedzseléssel, kommunikációs stratégiák kidolgozásával és megvalósításával járó teendőket. 

Mindazok tehát, akik úgy döntenek, hogy a mi társaságunkat választják egy egzotikus utazáshoz a golf, a diákélet vagy épp az elektronikus zene világába, nem fognak csalódni és olyan élményekben lesz részük, amit rajtunk kívül senkitől sem kaphatnak meg. A vitorlákat felvontuk, hajónkat vízre tettük, aki csatlakozni szeretne, a világ bármelyik részéről megteheti, mi örömmel fogadjuk!

Felfrissülve

A hagyományok tisztelete becsülendő dolog. Éppen az Ügynökség 18 éves múltja alatt szerzett tapasztalatok nyújtják a segítséget ahhoz, hogy ismereteinket és tudásunkat a mai, modernebb marketing és kommunikációs stratégiák világában is kamatoztatni tudjuk és bátran nyithassunk az új felé anélkül, hogy a már meglévő stílusjegyeinktől – a ránk jellemző profizmustól és egyediségtől – messze kellene sodródni. Kreatív csapatunkat a dinamizmus, a szüntelen alkotási vágy és adni akarás jellemzi. Ügynökségünk a technikai megújulás, a digital irány erősítésének élharcosaként van jelen Magyarországon. Mi már felvettük a versenyt a 21. századdal, ha nem szeretne lemaradni Ön sem, forduljon hozzánk bizalommal!