Zsiráf Kreatív Ügynökség, Grafikai tervezés, webfejlesztés, online magazinok, web áruházak - Laduice feugiat malesuada
18.01
Written by Super User
Találatok: 878
Ügynökségünk 2018. január 13-14-én bonyolította le a Felvételizők hétvégéje online konferenciát.
Gyakorlati tanácsok és tudnivalók a továbbtanulásról: www.felvetelizz.hu Budapest, 2018. január 4. - „Lehetsz bármi, a lényeg: tanulj tovább!” - ezzel a szlogennel indítja útjára a Diákhitel Központ két napos, interneten követhető felsőoktatási workshopját. Az ingyenes online program során többek között a pályaválasztási dilemmákról, a felvételi eljárásról és a felsőoktatási tanulmányok finanszírozásának lehetőségéről hallhatnak előadást az érdeklődő diákok, szülők és tanárok.

Az önállóvá válás útja egy első, tudatos döntéssel kezdődik. Ennek a felelős döntésnek a meghozatalában próbál segíteni a Diákhitel Központ által szervezett „Továbbtanulók hétvégéje” elnevezésű program. A kétnapos esemény stratégiai partnerei az Oktatási Hivatal illetve a Tempus Közalapítvány voltak. Előadóik beszélnek az érettségi vizsgákról, a felvételi eljárás folyamatáról, a diplomás pályakezdők elhelyezkedési esélyeiről, siker szakmákról, vagy a külföldi ösztöndíj lehetőségekről. Az előadások kitérnek a felsőoktatási tanulmányok finanszírozási kérdéseire, míg a döntéshozatal lelki útvesztőiben pszichológus és egyetemi hallgató osztja meg az élményeit, tapasztalatait a hallgatósággal. A workshophoz a legnépszerűbb hazai egyetemek is csatlakoztak, melyek egyedi microsite-okon mutatkoztak be az eseményen.

A Felvételizők Hétvégéje minden érdeklődő számára ingyenesen elérhető volt. Az előadásokat mobilról és számítógépről is figyelemmel lehetett kísérni, a konferencia ideje alatt pedig a résztvevőknek lehetőségük nyílt arra, hogy az előadóktól akár névtelenül is kérdezzenek. A workshop www.felvetelizz.hu oldalán természetesen nem csupán videók megtekintésére volt lehetőség, hanem online chat formájában a nézők kérdéseket tehettek fel az előadóknak illetve a felsőoktatási intézmények képviselőinek, akik meg is válaszolták azokat élőben.

Az esemény arca, Linczényi Márkó, a Kolin zenekar frontembere, rendkívül fontosnak tartotta a konferencia üzenetét, ahol a fiatalok első kézből, hiteles szereplőktől kaphattak tájékoztatást például a pénzügyeiket érintő kérdésekben. Hangsúlyozta, „hogy ma már nem lehet elég korán elkezdeni az üzleti dolgokkal foglalkozni. Ugyanakkor felnőttként dolgozni, gondolkozni nagyon ijesztő tud lenni ebben a világban. Az egyetemi tanulmányok elkezdése is egy befektetés, amihez az kell, hogy az embernek legyen útmutatója, képes legyen eligazodni a pénzügyekben.”

Részletek:

Felvételizők hétvégéje - online workshop, 2018. január 13-14., www.felvetelizz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/events/135919497073676/

Bemutatkozó videó:

28.06
Written by Super User
Találatok: 1387

Befektetők Hétvégéje - online konferencia

Tovább
27.09
Written by Super User
Találatok: 1579

A Gramofon egy fogalom!

Tovább